Barion Pixel

SZOLGÁLTATÁSAINK

SUP SZERVIZ

Lyuk keletkezett a deszkádon, elkezdett ereszteni a szelep mellett egy mozgalmas nyár után (garantáltan nem vagy egyedül), esetleg feljött a járófelület vagy csak elhagytad a szkeged? A DomaSport SUPszerviz a tökéletes megoldás!

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Probléma a szelepházzal?

Ereszt a szelep vagy a szelepház melllett? Semmi pánik! Ez az egyik leggyakrabban előforduló probléma! Ha lehet megjavítjuk a szelepházat és lecseréljük a tömítéseket mindenhol 20-32.000 Ft-ért, amennyiben javíthatatlan, úgy típustól függően 22.000 - 30.000 Ft-ért cseréljük az egészet (feltéve ha van kompatibilis szelepház készleten). Szóval még nehogy kidobd a deszkád… rengeteg éléményekkel teli nap van még benne!

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szétvált Ragasztás - Heggesztés

Mindig, ahol csak lehetséges, a minél kevésbé látható javításra törekszünk. A bevált technikák alkalmazása, és a javításra szánt elégséges idő minden esetben erősebb és tartósabb eredményt hoz. Minden javításunkat nyomáspróbával ellenőrizzük. Az árak 20.000 Ft-tól kezdődnek (per lyuk), varratszivárgás esetén és szakadásoknál pedig 30.000 Ft-tól (per szakadás).

SUP JAVÍTÁS

"Defekt" Javítás

Egy SUP bármikor kilyukadhat, de minőségi eszközökkel és anyagokkal tartós megoldást biztosítunk. 17-35.000 Ftértl befoltozzuk a lyukat (elhelyezkedéstől és mérettől föggően), és mindig igyekszünk a lehető legközelebbi színt megtalálni.

ALKATRÉSZ ELLÁTÁS

Elveszett szkeg, elhagyott csavarok...

Szkegházak rögzítése - pótlása, eltört vagy elhagyott szkegek pótlása - javítása, szkeg rögzítő csavarok és anyák pótlása. Elsüllyedt vagy törött evezők pótlása - szervizelése, pumpák, pumpacsövek stb.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS

SZERVIZLAP KITÖLTÉSE (beküldést követően pár órán belül felvesszük veled a kapcsolatot)

OLDAL TETEJÉRE