Barion Pixel

JÖVŐNK VÉDELMÉBEN

FENNTARTHATÓSÁG

A felfújható SUP-okat nem lehet újrahasznosítani és végül hulladéklerakóba kerülnek, ezért mindenképpen szeretnénk eloszlatni a tévhitetet, miszerint a SUP-ok nem javíthatóak! Büszkék vagyunk, hogy hosszú évekkel járulhatunk hozzá deszkáitok hasznos élettartamához. De ehhez szükség van Rátok, tudatos felhasználókra!

AZ IGAZSÁG

Ügyfél-elégedettség kontra „pazarlás”

Az igazság az, hogy manapság a legtöbb SUP forgalmazó cégnél hatalmas mennyiségű deszkát áldoznak fel a vevői elégedettség "oltárán". Garancia létezik, és ezalól a SUP-ok sem kivételek. Azonban az esetek többségében nem a márka hibája, hanem a gyári folyamat vagy véletlen károsodás az oka, ha az ügyfelek visszaküldik a deszkát. Sajnos ezek a deszkák is a szeméttelepre kerülnek.

MISSZIÓ

A Világ megmentése apró lépésekkel kezdődik

A SUP Szerviz folyamatos platformot biztosít mindenki számára, a kisebb javításoktól egészen a "katasztrófákig". Együttes erővel továbbra is vízen tartjuk deszkádat, mindnyájunk megelégedésére.

TÁMOGASSUK BOLYGÓNKAT

DOLGOZZUNK EGYÜTT

A bolygónknak már van elég problémája, amellyel meg kell küzdenie, ne adjunk neki még egyet. Egyes márkák már most komoly erőfeszítéseket tesznek az ügy érdekében, a SUP Szerviz továbbra is támogatja őket és Téged is, amikor SUP javításáról van szó.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Meséld el miben tudunk segíteni, legyen szó javításról, alkatrész pótlásról. Azért vagyunk, hogy segítsünk.

OLDAL TETEJÉRE